Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Γιατί το Veto δεν θα γίνει ποτέ σαν το ΘΕΜΑ;


Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Όσοι είναι της δουλειάς γνωρίζουν πολύ καλά πως έγινε το ΘΕΜΑ, απο ποιούς ανθρώπους. Όπως επίσης γνωρίζουν πως όσοι έφυγαν στη πορεία, καλό έκαναν όσον αφορά την κυκλοφορία της εφημερίδας παρά κακό. Με αυτούς λοιπόν που έφυγαν, αποφάσισε ο Μάκης Τριανταφυλλόπολος να βγάλει την εφημερίδα. Πριν κυκλοφορήσει η εφημερίδα, είχε πει πως το μεγαλύτερο μέρος του δυναμικού του VETO είναι απο τους ανθρώπους που δούλευαν στον ΕΤ της Γιάννας. Λάθος Μάκη. Και δυστυχώς, άθελα σου έχεις βάλει και ορισμένους άσχτετους ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά. Ονόματα δεν λέμε, διότι δεν πρόκειται να τους κάνουμε την τιμή να δουν το όνομά τους έστω και απο αυτό το μικρό blog. Κάτι καχεκτικά τυπακια, που ο Πακιστανός της γωνίας παίζει να διαθέτει καλύτερους τρόπους, αισθητική και συμπεριφορά. Τα ένθετα της εφημερίδας, αν εξαιρέσεις το Veto Mag του Λάλα που έχει ωραίο σχήμα και χαρτί, είναι για να σκουπίζεις τη μύτη σου, για να μη πούμε τίποτα άλλο. Ειδικά αυτό το piazza θυμίζει την Espresso στη χειρότερη εποχή της. 'Ηταν η εποχή που ορισμένοι έφυγαν και ήρθε το χάος. ΤΟ δε κύριο σώμα, θυμίζει αισθητικά το ΘΕΜΑ μερικά χρόνια πριν.

Δεν τα παίρνουμε ούτε απο τους μεν ούτε απο τους δε, αλλά το οφθαλμοφανές πρέπει να λέγεται. Η εφημερίδα του Μάκη πρέπει να είναι του 2010 και όχι του 2006. Αλλά δεν είναι μόνο ο Τριαντταφυλλόπουλος. Είναι και αρκετοί εκεί μέσα που όπως και να το κάνουμε παίζουν Β Εθνική. Το ΘΕΜΑ έκανε την αρχή, διαθέτει πολύ αξιόλογους ανθρώπους (και δεν μιλάμε για το Θέμο αποκλειστικά) και παίζει Champions League. Υπάρχει καλή συνταγή. Κάτι που δοκιμάστηκε στα χρόνια. Αλλά απο την αρχή το πακέτο ήταν νόστιμο. Κάτι που εδώ δεν ισχύει.


ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΛΑΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΛΕΡ. ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΥΣΑΝ ΕΤΣΙ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και λίγα λέτε! Προφανώς είστε πολύ ευγενικοί...

Admin είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
IPanic είπε...

E όχι και να σκουπίζουμε μύτη ή κάτι άλλο. Είναι ευαίσθητα σημεία αυτά. Απαιτούν καθαριότητα. Προσοχή λίγο με τις συμβουλές σας. Και είναι δύσκολοι καιροί με τόσα μικρόβια που κυκλοφορούν. Μην έχουμε μολύνσεις

Ανώνυμος είπε...

Το piazza σερβίρει μπαγιάτικα θέματα κάποια βγαλμένα από το σεντούκι...Και βέβαια θυμίζει espresso στην χειρότερή της εποχή.
Και μη χειρότερα!