Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Άχρηστος ή αχάριστος;

ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ;


Ο άχρηστος κάποια στιγμή μπορεί να γίνει χρήσιμος. Ο αχάριστος δεν πρόκειται να γίνει ευγνώμων.

Ο αχάριστος είναι χρήσιμος, αλλά συνήθως δεν είναι ευγνώμων.



Ο άχριστος είναι πάντα ανοιχτός στο να μάθει πράγματα, διότι με τόσα μπινελίκια που τρώει καθημερινά έχει βαλθεί να γίνει χρήσιμος. Με αργούς ρυθμούς.


Ο αχάριστος είναι ένας κακομαθημένος χρήσιμος που δεν εκτιμάει κανέναν. Νομίζει πως είναι μόνο αυτός και κανένας άλλος, ενώ η αχαριστία του προέρχεται απο την γνώμη που έχει για τον εαυτό του πως είναι αναντικατάστατος. Αλλά ως γνωστόν, ουδείς αναντικατάστατος.


Το κακό με τον άχρηστο είναι πως έχει βολευτεί στο να μην κάνει τίποτα, ενώ παράλληλα έχει πατήσει pause στο μυαλό του.


Ο άχρηστος επίσης είναι πολύ επικύνδινος όταν αποφασίσει να γίνει χρήσιμος, σε θέματα που τον συμφέρουν αποκλειστικά. Εκεί δείχνει πως τελικά δεν είναι και τόσο άχρηστος.


Όταν συναντηθεί ο αχάριστος και ο άχρηστος, βγαίνει στη φόρα η τεμπελιά του αχάρηστου και η εηυπνάδα του άχρηστου.


Ο αχάριστος συνήθως δεν παντρεύεται διότι δεν θεωρεί καμία γυναίκα καλή για τα μούτρα του. Απεναντίας ο άχρηστος παντρεύεται πιο όμορφη, πιο έξυπνη, πιο δραστήρια. Με λίγα χέρια πέφτει σε καλά χέρια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με λιγα λογια θες να πεις.. τεσπα... καλα ολα αυτα που λες.. το θεμα ειναι να βγεις αληθινος διοτι γνωριζω ανθρωπους πολυυυυυυυυυ αχαριστους και δε βλεπω φως στην πορεια...

Ανώνυμος είπε...

Ούτε άχρηστος ούτε αχάριστος. Και τα 2 χάλια είναι. Ο άχρηστος δεν γίνεται ποτέ ικανός για να επιβιώσει καταναλώνεται σε άλλου τύπου πράγματα. Ο αχάριστος μπορεί να είναι ικανός αλλά να είναι αχάριστος...Όταν διαπιστώσεις κάτι τέτοιο λειτουργείς αναλόγως....