Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Πόσο πολύ μπορεί να πέσει κάποιος στην ξεφτίλα για λίγη τηλεθέαση;


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΟΥΛΑΣ H ΦΤΩΧΗ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ;

Πολλοί υποστηρίζουν πως το σημερινό επεισόδιο της Τατιάνας με την αντιπαλότητα των βορείων και δυτικών προαστίων είναι στημένο. Δεν έχει σημασία εάν είναι στημένο ή όχι. Σημασία έχει πως η Τατιάνα προσπαθεί να ψαρέψει νούμερα βάζοντας στον στόχο της μια παλιά κόντρα, παροχυμένη και ξεπερασμένη απο το καιρό που ο Μαζωνάκης τραγουδούσε για το Γκούτσι φόρεμα. Κια όλα αυτά βέβεια με τις ευλογίες του ΑΝΤ1 και του Γιάννη Λάτσιου.

Τώρα πια βρε άσχετη Τατιάνα τα δυτικά προάστια έχουν γίνει και αυτά πολυτελείας. Μπαίνεις σε ορισμένα μαγαζιά και σου πέφτει η γλώσσα. Κάνε και λίγο ρεπορτάζ πριν βγάλεις μπαγιάτικα και αναληθή θέματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες φίλε μου....
Η ασχετοσύνη στο μεγαλείο της!
Πότε η Κακιάνα έβγαλε κανα θέμα; Μια ζωή έκλεβε κανονικότα τα θέματα εντύπων μέχρι και το κόμμα και την τελεία...Μετά έκλεβε θέματα ξένων παρουσιαστριών και πάει λέγοντας...Κι αυτήν την γυναίκα την πληρώνουν! Αν είναι δυνατόν!
Όσο για τα στημένα...άλλη πονεμένη ιστορία. Μες την ίντριγκα τα ψέμματα και του εκβιασμούς...Βρωμιάααα...
Την λέτε κι ωραία. Έτσι είναι οι ωραίες; Χαίρεται και ηδονίζεται όταν λένε κακίες για άλλους...Προσπαθεί να το παίξει καλή αλλά δεν της βγαίνει.Τι να πει κανείς; Ντροπή...