Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Γελάει ο κόσμος με το ελληνικό star system!

ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΡΕΒΗΣ, Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.
 
Απορώ. Στην Ελλάδα υπάρχουν δεκάδες (ίσως και εκατοντάδες) περιοοδικά και ελάχιστοι αξιόλογοι άνθρωποι για να γίνονται εξώφυλλα και θέματα. Για παράδειγμα στο Αμερικάνικο Esquire έχουν φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο απο τον Φιντέλ Κάστρο, μέχρι τον Σον Κόνερι.
 
Αντίθετα στην Ελλάδα το εξώφυλλο του ελληνικού Esquire έχουν κοσμήσει η παρουσίες της Κατερίνας Παπουτσάκη και της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Με λίγα λόγια όπως καταλαβαίνετε, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αληθινοί σταρ ή τουλάχιστον δεν υπάρχουν τόσοι για να γεμίζουν όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν.
 
Τσάμπα όλο αυτό το χαρτί. Κανονικά θα έπρεπε να υπήρχαν 20 περιοδικά και τέλος. Έτσι θα υπήρχε ένα νόημα. Τώρα, το κάθε παράσιτο παριστάνει τον celebrity και γλείφει κατουρημένες ποδιές προκειμένου να μπει κάποια φωτογραφία του στα κοσμικά.
 
Τα media είναι κυριολεκτικά για τα μπάζ. Το να ασχολούμαστε με την Τζούλια Αλεξανδράτου, υποδηλώνει το χάλι και τη ξεφτίλα όχι μόνο της τηλεόρασης, αλλά και όλων των μέσων ενημέρωσης που κανονικά θα έπρεπε να λέγονται Μαζοχιστικά Μέσα Ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: