Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Ένα φάουλ για τον Τσαγκαρουσιάνο.


ΤΟ COVER STORY, ΚΑΙ ΤΑ "ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ" ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗ LIFO

Εμείς εδώ στο MEDIAXWRI γουστάρουμε τη LiFo με τα χίλια. Τις πικρόχολες και άστοχες ειρωνείες όμως, όχι. Στη LiFo που κυκλοφορεί, στη στήλη των media που την γράφει ο ίδιος ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος, ειρωνεύεται το Nitro, πως έχει πέσει η κυκλοφορία τους, ενώ είναι περίεργο το πως εμφανίζεται με υψηλή αναγνωσιμότητα. Μάλλλον θα το αγοράζουν φαντάροι και πολύτεκνοι, γράφει ο Στάθης, ο οποίος πριν πέντε χρόνια έβγαλε ένα περιοδικό με τον Κωστόπουλο, το Cover Story, το οποίο και έκλεισε ο Κωστόπουλος μτά απο πέντε τεύχη.

Ομολογουμένως, το Cover Story ήταν ένα πολύ καλό προϊν. Απλά ίσως Κωστόπουλος να μην το άφησε να ζήσει, διότι ήταν το μοναδικό της ΙΜΑΚΟ στο οποίο δεν εμφαιζόταν εκείνος ως εδότης-διευθυντής, αλλά ο Στάθης. Λογικό είναι να υπάρχει μια πικρία, καθώς το έκλεισε νύχτα το περιοδικό ενώ παράλληλα άδειασε τον Τσαγκαρουσιάνο λες και ήταν ο τελευταίος ρεπόρτερ.

Αυτό όμως αγαπητέ Στάθη, δεν δικαιολογεί να κράζεις με το γνωστό σου τρόπο ένα περιοδικό. Άμα θέλεις να τα χώσεις στον Κωστόπουλο, κάντο κατευθείαν και όχι δια της πλαγίας οδού. Δόξα το Θεώ, σίγουρα θα βρεις πολλά να πεις. Έμπευση έχεις, σεντόνια ολόκληρα γράφεις άμα θέλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: