Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Η αισχροκέρδια και ο μαζοχισμός συναντιούνται στη Ψαρού!


Μπορεί το Nammos, το εστιατόριο που εδώ και χρόνια έχει φυτρώσει δίπλα στην παραλία της Ψαρούς, να πουλάει το κοκτέιλ σε πλαστικό ποτήρι μεγέθους φραπέ 15 ευρώ, υπάρχουν όμως και οι ακόμα πιο σχιζοφρενής που το αγοράζουν. Χωρίς εκείνους (τα grande ψώνια δηλαδή), κανείς απο τους υπαλλήλους δεν θα έκακε το μάγκα, που με τσαμπουκά έρχεται να σε σηκώσει αν δεν έχεις κάνει κράτηση ξαπλώστρα! Αυτά είναι τα ξεφτιλίκια, με τις ευλογίες βεβαίως-βεβαίως του Δήμου.

Πρέπει όλοι εσείς που πηγαίνετε χωρίς ρεζερβέ στην Ψαρού, να κάθεστε στις ξαπλώστρες και όποιος τολμήσει να σας σηκώσει, να παίρνετε την αστυνομία επιτόπου, που όσο διεφθαρμένη και αν είναι, θα υπερασπιστεί εσάς.

Εκεί στο Nammos, οι υπεύθυνοι έχουν ξεπεράσει τα όρια. Αλλά και του χρόνου έτσι θα είναι τα πράγματα. Ούτε πετσέτα δεν θα σε αφήνουν να βάλεις στην άμμο. Και αυτό γιατί ο επισκέτης της Ψαρούς είναι κατά βάση ψώνιο και του αρέσει να σκάει το παρά, παρότι γνωρίζει πως η τιμή δεν συμβαδίζει με τις υπηρεσίες που του παρέχονται. Αυτό λέγεται μαζοχισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: