Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Ας μαζέψει κάποιος τον Τσαλίκη



MEDIAXWRI ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ>>>ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!

Γιώργο, ήμαρτον. Δεν είσαι ο George Michael. Είσαι ο George Tsalikis. Αλλά και ο Γιώργος ο Μιχάλης να ήσουνα, δεν θα δικαιολογούσε με τίποτα αυτό που έκανες. Εντάξει, το Mediaxwri πέρυσι τον Σεπτέμβριο είχε αποκαλύψει πως όταν ταξιδεύεις με την Ολυμπιακή κλείνεις και τη διπλανή θέση για να μην ταξιδεύει κανείς δίπλα σου. Αυτό το κουλό πάει και έρχεται. Αεροπλάνο είναι, πετάει ψηλά. Το άλλο που μάθαμε όμως, δεν εξηγείται.

Πήγε λοιπόν ο Τσαλίκης στη θάλασσα. Δεν του έφταναν όμως οι ξαπλώστρες που είχε καταλάβει ο ίδιος και η οικογένεια του, πλήρωσε και τις γύρω σεζλόνγκ για να μην κάτσει κανείς δίπλα του. Βλέπεις ο σερ Τσαλίκης όταν ήταν πιτσιρικάς στη Στυλίδα έκλεινε και τις δίπλα ξαπλώστρες.

Ο άνθρωπος είναι επιεικώς απαράδεκτος. Να φανταστειτε πως κάποια παιδάκια πήγαν να τον πλησιασουν και τους πρόλαβε ο μετρ "Παιδιά σας παρακαλώ μην ενοχλείτε τον κύριο Τσαλίκη". Άκουσον άκουσον. Ο μετρ τσέπωσε τα μπουζουκολεφτά και μετατράπηκε σε τραμπούκο της παραλίας για χάρη του George Tsaliki και όχι Michael! Και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά απο λίγο μιλάει ο Τσαλίκης στο τηλέφωνο και λέει "Όλα είναι ΟΚ Το τακτοποίησα το θέμα".

Μα πόσο νούμερα είναι ορισμένοι. Και συ ρε Γιώργο κοίτα πεις κανά τραγούδι της προκοπής, να πουλήσεις κανά δίσκο και άσε τους ντιοβισμούς. Στη Ρούμελη δεν τα κάνουν αυτά. Χι Χα!

2 σχόλια:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΣΑΛΙΚΗ.ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΔΙΝΕ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ