Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Φανταστικά σενάρια...


ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ!

Η Σάσα Μπάστα παράτησε τον Λανταβό και το τραγούδι για να αφιερωθεί στο έργο της αναδάσωσης στα καμμένα της Αττικής.

Ο Κώστας Σόμμερ χώρισε με τη Ζενίλντα διότι της ανακοίνωσε πως θα είναι νονός στο μωρό της Μαστροκώστα και εκείνη τσίνισε.

Μετά το τηλεφώνημα του Μητσοτάκη στον Καραμανλή, ο πρωθυπουργός κατάπιε τη γλώσσα του και ξεκίνησε γυμναστήριο για να φτιάξει το image.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί με τον Λυμπέρη και να κάνουν κυριακάτικη εφημερίδα, portal και τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Γιώργος Τσαλίκης αγόρασε το τζετ της Γιάννας Αγγελοπούλου, για να μην έχει αγνώστους δίπλα του. Σε σύντομο διάστημα διαπραγματεύεται και το Σκορπιό.

Η Γιάννα αγοράζει απο το Λαυρεντιάδη την Espresso και αποφασίζει να επανακυκλοφορήσει η Traffic.

Η επιστροφή της Μενεγάκη στο Πρωινό Καφέ του Mega έκανε έξαλλη τη Μανωλίδου, η οποία μέσα στα νεύρα της χαστούκισε την κομμώτρια της στο καφέ έξω απο το σταθμό.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας πρόκειται να αναλάβει διευθυντής στη καινούργια εφημερίδα του Μάκη.

Ο Ηλίας Ψινάκης μετακόμισε σπίτι του Ρουβά και ανέλαβε να αλλάζει πάνες όταν ο Σάκης θα τραγουδάει και η Κάτια θα κάνει πρόβες για την ταινία όπου πρόκειται να συμετέχει.

Ο υπεύθυνος της Google στην Ελλάδα, εθεάθη στον Αστέρα Βουλιαγμένης να παίρνει μάτι την Όλγα Φαρμάκη την ώρα που έπαιζε ρακέτες με την Έφη Θώδη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxax!!!!! to teleutaio einai polu kalo!!!!! ti allo 8a mas peis melenie????