Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Η Τζούλια τους παίρνει τα σώβρακα


ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ

Μάλλον, για να το δείξει το βρακί της η τζούλια, παίρνει πολλές δεκάρες απο τους βαρβάτους μαγαζάτορες της επαρχίας που τα σκάνε αδρά σε κάθε Τζούλια, Όλγα Φαρμάκη, Σάσα Μπάστα, προκειμένου να δείξουν λίγο κώλο.

Διάβασα στο Τρωκτικό (απο το οποίο δανειστήκαμε και την φωτογραφία) πως το κορίτσι κρύβει. Μα, τριχωτά μου Τρωκτικά, το κορίτσι πάει στη Λάρισα (σε είδα και λαχτάρισα) για να δείξει. Μέρος του σόου είναι όλη η κομπίνα.

Κανονικά, όλοι εμείς εδώ στα blog, θα έπρεπε να γράφαμε για τα φράγκα που τσεπώνουν όλες αυτές οι ταλαντούχες δεσποινίδες. 1000 ευρώ για να παρευρεθεί η Σάσα Μπάστα στο Ζαραβούτσι Εβοίας για μια ώρα, 1500 ευρώ για να πάει στο Λιανοκλάδι η Τζούλια για να πει δέκα τραγούδια σε κανά μαγαζί της συμφοράς, με όλα τα λιγούρια απο κάτω και μετά να την βγάζουν υποβασταζόμενη απο τις τουαλέτες. Εδώ, φέτος το χειμώνα, γυναίκα που δουλεύει χρόνια στα μπουζούκια, ήταν μάρτυρας τη στιγμή που η Τζούλια αντί να τα κάνει στη τουαλέτα, γέμισε το καλαθάκι.

Μιλάμε για big time ξεφτίλα. Αυτές όμως πληρώνουν για να κάνουν το τίποτα και συγχρόνως να επιβεναιώνεται και η παλιά λαϊκή ρήση: Το αιδίο σέρνει πλοίο. Και όχι μόνο. Απο μούτσους και καπετάνιους, μέχρι εφοπλιστές
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: