Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Πόσο υποτιμά τη νοημοσύνη μας το STAR;


ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ Σ'ΑΥΤΟ;

Σήμερα είπα να δω τις ειδήσεις του Star, μπας και άλλαξε κάτι απο το χαζό-λαϊκό δελτίο τους, που κλέβει λίγο απο Θέμο, λίγο απο εδώ, λίγο απο κει, αλλά απο την άλλη, το κάνει τόοσ άκομψα, χωρίς σττιλ, που βγαίνει ένα μέτριο αποτέλεσμα.

Ιδού λοιπόν τα θέματα του Star.Έχουμε και λέμε:

To call girl που έκλεψε το μυαλό του Μπερλουσκόνι.

Τι λέει η Σάσα Μπάστα για επέμβαση στο στήθος που έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η Άννα Βίσση στο αεροδρόμιο που γυρνάει απο Κύπρο.

Τι λένε κάτι άγνωστα μοντέλα για τις εκλογές και που θα ψηφίσουν.

Ο κοιλόπονος της Χριστίνα Κωλέτσα και η εισαγωγή της στο Μετροπόλιταν

Και το καλύτερο: Αυτή τη στιγμή διαφημίζουν την σχολή τηλεόρασης που έφτιαξε ο Μαλέλης για να κάνει και τους άλλους τόσο καλούς και ταλαντούχους σαν κι'αυτόν. Πάρτε μια γεύση απο τη θεματολογία του Σταμάτη και φανταστείτε τους υποψήφιους Λάρι Κινγκ που θα περνάνε το κατώφλι της Σχολής του με όραμα να γίνουν οι νέοι τηλεαστέρες του Star. Ο Μαλέλης ξέρει τι κάνει. Έχει πιάσει πως γέμίσε ο κόσμος απο ψώνια και γκόμενες που θέλουν να γίνουν Πετρούλες στη θέση της Πετρούλας. Σ'αυτό το βαθυστόχαστο όραμα θα συνεισφέρει η σχολή του διευθυντή του Star.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυλογία και θράσος. Να πουλάς αέρα και μούρη, καλύπτοντας την ανεπάρκειά σου σε άλλα θέματα και τη μηδενική, κατά βάθος, αυτοεκτίμησή σου. Αυτά είναι τα βασικά προσόντα που απαιτούνται για να "ανέβεις" ως δημοσιογράφος σε τηλεόραση και περιοδικά. Κι αυτό θα μαθαίνει ο κ. Μαλέλης στα υποψήφια παρτσακλά, που θα οργώνουν με τα τσοκαράκια τους και το μικρόφωνο ανά χείρας την Ερμού, πώς να το κάνουν καλύτερα απ' όλους! Respect!

Ανώνυμος είπε...

Καταστρέφουν τη νεολαία και την ελλάδα. τέτοιο χάλι δεν υπάρχει στην ευρώπη αλλά ακόμα και στην Αμερική to thrush σιγοσβήνει. Στην Ελλάδα οι 2 -3 εκπομπές που αξίζουν (φάκελοι, έξαντας κτλ) παίζουν αργά ή δεν πάιζουν καθόλου (μηχανη του χρόνου?). ακόμα και εκπομπές τύπου λαζόπουλου, ουσιαστικά δεν κατακρίνουν αλλά εμμέσως προμοτάρουν τα υπόλοιπα σκουπίδια.

ΧΡΥΣΑ είπε...

Ο Μάλέλης ως οικονομολόγος λεφτά θέλει να βγάλει...Αν ισχύει αυτό που έμαθα μιλάμε για εξωφρενικό θράσος!3000 ευρώ το εξάμηνο είναι πολλά λεφτά! Και τί θα μάθουν τα παιδιά εκεί;
Ας μάθει ο Μαλέλεης ελληνική γραμμτική και συντακτικό στους ρεπόρτερ που ήδη εργάζονται στο κανάλι του. Έχετε ακούσει την Κατερίνα Σουλιώτη (αυτή μου ρθε στο νού) τι ξεστομίζει; ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΙΟΊ ΘΑ ΔΙΔΆΣΚΟΥΝ ΕΚΕΊ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΉς;