Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Η κακόγουστη Μενεγάκη


ΣΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ;

Όσο μεγαλώνει κανείς, υποτίθεται πως η αισθητική του, όπως και οι επιλογές του βελτιώνονται. Όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο και ακόμα περισσότερο πρέπει να γίνεσαι εκλεκτικός και προσεκτικός με τις επιλογές σου. Βέβαια, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Η Ελένη Μενεγάκη ας πούμε. Απ'ότι ακούγεται (και όπου υπάρχει καπνός, σίγουρα συνοδεύεται και απο φωτιά), η Μενεγάκη θέλει να εντάξει στους συνεργάτες της το Νίκο Μουτσινά.

Απορώ τι βρίσκει στο Μουτσινά. Όχι πως έχω τίποτα με τον άνθρωπο, απλά δεν έχει και κάτι για να τον προσέξεις. Αυτό το χιούμορ και η ειρωνία, "χαρίσματα" (που πολλές φορές γίνονται απο εκνευριστικά έως και εμπαθή) τα βρίσκεις πολύ εύκολα. Είναι σαν τα μαρούλια στο Βασιλόπουλο.

Πράγματι, απορώ με το κριτήριο μιας γυναίκας που μετά απο ένα σκασμό χρόνια στο τηλεοπτικό κουρμπέτι, υποτίθεται πως έχει αποκτήσει μια πείρα, μια διορατικότητα και μια αισθητική. Προφανώς δεν έχει αποκτήσει και πάνω στη θολούρα των Καραμέρου και Χαριτάτου που προπορεύονται, προσπαθεί να κερδίσει έδαφος προβαίνοντας σε άστοχες κινήσεις και επιλογές.

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις Ελένη είναι είναι πράγματι επιτυχία που κατάφερες να μείνεις τόσα χρόνια στη κορυφή. Απλά μη θεωρήσεις ποτέ (σαν τη Κορομηλά) πως μετά απο σένα είναι το χάος. Και προς Θεού, δεν χρειάζεσαι άνοστους γελοτοποιούς για να κερδίσεις πόντους. Φόρα κανά τακούνι καλύτερα.

1 σχόλιο:

juicy είπε...

Καλά τα λες αλλά από όσα μπορω να καταλάβω μάλλον έχει κακούς συμβουλάτορες...Το πάνελ της θα πρέπει να βελτιώσει που είναι άνευροι, κακοί αναγνώστες των εντύπων και των μπλογκς τώρα πια (αυτή είναι η δουλειά τους)και πλέον αντιπαθείς στον τηλεθεατή. Δεν έχω εμπάθεια με κάποιον ούτε καν τους γνωρίζω. Βλέπω και διαπιστώνω. Προσωπική εκτίμηση.