Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Η τηλεόραση παίρνει βατράχια και τα μεταμορφώνει σε κύκνους!


ΟΥΤΕ Ο ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΕΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!

Ποιός Γιούρι, ποιά μαγικά ραβδάκια και κουραφέξαλα. Τα εύσημα των ταχυδακτυλουργικών τα παίρνει η τηλεόραση. Είχα ακούσει μια φορά απο τον Νταλάρα την ατάκα "η τηλεόραση πέρνει μηδενικά και τα κάνει νούμερα". Ναι, το ξέρω πως δεν την εμπνεύστηκε ο Νταράρας. Απο κάπου την άκουσε και αυτός. Αλλά είναι τόσο, μα τόσο αληθινή. Όταν βλέπεις προσωπικότητες όπως η Έφη Σκορδά να μαζεύουν το χαρτί, είναι πράγματι απορίας άξιο το πως ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ έκανε καριέρα. Αν έβγαιναν στη πιάτσα τα στελέχη της τηλεόρασης, ο Γιούρι και ο Ντέιβιντ θα έμεναν με το στόμα ανοιχτό.

Αυτά τα ΜΜΕ έχουν πράγματι καταντήσει Μέσα Μαζοχιστικής Ενημέρωσης και ο απόλυτος στόχος είναι όλοι εμείς οι υπνωτισμένοι αποδέκτες που έχουμε κάνει φίρμες ότι λάχει. Επίσης είναι εξεφτελιστικό απο τα ίδια τα Μέσα, να θεοποιούν την Φαίη Σκορδά και τις ομοίες τις. Και λέω Φαίη Σκορδά, διοτι το τελευταίο διάστημα έχει πάρει πολύ τα πάνω της. Βλέπεις, η προσφορά της στο ΑΛΤΕΡ αξίζει το δημοσιογραφικό βραβείο της χρονιάς. Ένα πούλιτζερ δημοσιογραφικό. Όχι μόνο σε εκείνη, αλλά και στον Γιώργο Αυτιά, που οσονούπω θα βγάλει και τον Ομπάμα σε βίντεο για μια καλή συνέντευξη, απο τις καλές. Ξέρετε, σαν εκείνη του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Μετά απο όλα αυτά, ποιός Γιούρι και ποιος ταχυδακτυλουργός, θα ορθώσει το ανάστημα του, μπροστά σ'αυτους του αναντικατάστατους μάγους και μάγισσες του τηλεοπτικού φακού;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα γίνουν ποτέ κύκνοι!
Με ψευδαισθήσεις ζουν!
Παρατήρησε την Σκορδά σε έξοδό της πως κορδώνεται για να την φωτογραφίσουν...Ακόμη ποζάρει και στην κάμερα της εκπομπής της.
Όνειρο ζωής για κάποιους είναι να παίζουν φωτογραφίες τους σε έντυπα και να ποζάρουν στους φωτογράφους...Έργο δεν παράγουν!Δεν ενδιαφέρει αυτό. Απλά έχουν ματαιοδοξία και ναρκισσισμό.Εκει στηρίζεται η τηλεόραση του σήμερα.