Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ο Ευαγγελάτος και η Τατιάνα στο διαδίκτυο!


ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ


Άργησε, αλλά μέχρι και ο ακριβοπληρωμένος Ευαγγελάτος κατάλαβε πως το μόνο μέσω που είσαι εσύ ο εκδότης- αφεντικό του εαυτού σου είναι το διαδίκτυο.


Χωρίς απαγορεύσεις και περιορισμούς. Μόνο στο διαδίκτυο μπορείς να ασκήσεις το επάγγελμα της δημοσιογραφίας στο 100 % της σωστής ενημέρωσης, χωρίς να κρύβεις τα λαμόγια-φίλους του Χ εκδότη-καναλάρχη-αφεντικού, ο οποίος, εμμέσως πλην  σαφώς, δίνει γραμμή να παίζεις μόνο τα θέματα που δεν ακουμπάνε τα συμφέορντα του.


Η δε Τατιάνα θα ετοιμάσει το καλύτερο (όπως διατυμπανίζει και η ίδια) γυναικείο portal. Απλά και εδώ πρέπει να έχεις την πρωτιά για να πας καλά, όσο αξιόλογα στελέχη και δημοσιογράφους και αν έχεις. Ο Τριανταφυλλόπουλος ήταν ο πρώτος που έκανε ειδησεογραφικό portal με τη συγκεκριμένη μορφή, οπότε δύσκολα θα τον ξεπεράσει ο Ευαγγελάτος. 


Οι καλές πρωτιές δύσκολα χάνουν την πρωτιά (βλέπε Πρώτο Θέμα). Κάπως έτσι είναι και το διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποιο γυνακείο portal το οποίο θα κάνει την διαφορά. Η Τατιάνα έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα να κάνει ένα πολύ δυνατό γυναικείο portal που θα έχει lifestyle, αισθητική και πλούσια θεματολογία.

Τατιάνα, περιμένουμε να κλικάρουμε σε κάτι ξεχωριστό που θα φέρει την υπογραφή και την γυναικεία φινέτσα σου... 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η δουλειά της μέχρι τώρα δεν έχει δείξει φινέτσα και στυλ. Αντίθετα έχουμε δει κακοήθεια, χυδαιολογία και μια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια να το παίξει καθώς πρέπει.Από που θα κλέβει για να κάνει θέματα;Μέχρι στιγμής τίποτα καινούριο, φρέσκο έστω ξεχωριστό δεν έχει κάνειη φίλη σου.

Ανώνυμος είπε...

KANEIS MEGALO LA8OS!! I TATIANA KAI FINETSA EXEI KAI STYL K EINAI AUTI POU EINAI KAI SE OPOION ARESEI! K MALISTA EPEIDI AUTI KAI MONO AUTI EPENEVEI SE KAPOIA 8EMATA, KAPOIOI BRIKAN TIN UGEIA TOUS!!

Μιχάλης Τ είπε...

Κατάλαβαν; Να σωθούν προσπαθούν. Θα σωθεί τοζευγαράκι αν έχει διδαχθεί από τα τόσα λάθη του παρελθόντος. Η κυρά Τατιάνα που περπατά σαν πάπια μόνο από αυτό μόνο στυλ δεν έχει. Το στυλ δεν το κάνουν τα ρούχα ή το χεις ή δεν το χεις.Όσο για την δουλειά της όσο και να προσπαθεί τα λάθη του παρελθόντοε δεν μπορεί να τα βγάλει από πάνω της παίζοντας το καλή ή μετανιωμένενη όπωςςτην έχουμεδει στον Θέμο.Απαίδευτη,κατίνα,είρων και πολλές φορές αγενής.Όσο για την ομορφιά της η πλαστική στην μύτη δεν είναι καλή, μέση δεν έχει και ναι περπατά σαν πάπια...Όπως καινα χει δεν βγαίνει από μέσα της καμιά ομορφιά...Δυστυχώς